Steaua s-a impotmolit la Cluj-Napoca, pierzand cu 0-1 partida cu CFR. "Militarii" au incaput, ieri, pe mana strategului Dorinel Munteanu, care a facut instructie cu ei pana le-a scos toate cele trei puncte din ranita.

Condusi de exilatul Dorinel Munteanu, clujenii i-au luat tare pe stelisti, inscriind la prima faza de atac (8). in acea faza, Fl. Dan a centrat ideal in fata portii, de unde Coroian a reluat din prima in plasa, profitand de amorteala defensivei adverse si de plasamentul gresit al lui Hamutovski. A fost golul care a stabilit invingatoarea, pentru ca de aici inainte gazdele au stiut sa gestioneze avantajul de pe tabela. Obositi si fara vlaga, bucurestenii nu au gasit solutii de atac, abuzand cu baloane pe varful V. Iacob, tinut bine in frau de Balint si de Jula. in aceste conditii, nervii au rabufnit, in min. 23 arbitrul Cristian Balaj alergand de la un careu la altul pentru a media doua conflicte izbucnite aproape simultan intre eroii de pe teren. Ocazia lui Anca din finalul primei reprize a avut darul de a arata slabiciunile unei echipe ce pare ca se descurca mult mai bine in competitiile europene decat in campionatul intern.

Dupa pauza, acelasi scenariu, cu un joc tactic exact al mijlocasilor clujeni si o apatie aproape generala a "militarilor". Singura faza cu adevarat periculoasa pentru poarta lui M. Tudor s-a petrecut in min. 75, dar balonul lovit cu capul de V. Iacob a izbit stalpul din dreapta portarului. Finalul a fost tensionat si atat. Incapabili sa desfaca lacatul clujean, Ogararu si compania au primit infrangerea cu capetele plecate a resemnare. O stare de spirit care incepe sa alarmeze o conducere ce doreste "soarele de pe cer". Numai ca Steaua a pierdut a doua intalnire intr-o saptamana in Divizia A si se departeaza tot mai mult de primul loc si, implicit, de atat de visata Liga a Campionilor. Probabil ca lipsa palmaresului este de vina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.