Gloria este echipa momentului dupa ce a invins, la interval de o saptamana, doua dintre participantele noastre in Cupa UEFA, Steaua si Rapid. Dupa aceasta noua victorie, presedintele bistritenilor, Jean Padureanu, spune ca pentru echipa sa blaturile sunt de domeniul trecutului si ca roadele aducerii lui Ovidiu Sabau (foto dreapta) pe banca tehnica incep sa se vada. "Am demonstrat ca ce a fost la Steaua nu a fost intamplator si, la fel, nu intamplator se afla Sabau aici. Povestea blaturilor este depasita de multi ani, nu de-asta l-am adus pe Sabau. L-am adus pentru dorinta lui de afirmare si sa obtina rezultate credibile. Nu a putut obtine rezultate din prima fiindca am schimbat 12 jucatori. Cu cei doi titulari pe care i-a gasit aici nu putea sa faca mai mult", a declarat Padureanu.

AUTODEPASIRE

In schimb, tehnicianul Gloriei a spus ca intregul merit este al elevilor sai. "Este clar ca jucatorii s-au autodepasit. Au inteles momentul in care ne aflam, un moment bun, mult entuziasm dupa meciul cu Steaua. Mi-a fost teama, fiindca nu sunt jucatori obisnuiti cu astfel de performante. A trebuit sa lucrez la psihicul lor, sa uite meciul cu Steaua. Ma asteptam ca Rapidul sa cada a doua repriza, fiindca joi a facut un meci deosebit, o victorie meritata. Prima repriza a fost una echilibrata. Maniera de arbitraj a fost corecta, greseli se mai fac insa", a spus Sabau.

OBOSEALA

Razvan Lucescu, care a fost trimis in tribuna in repriza a doua de catre arbitrul Corpodean, a declarat ca infrangerea se datoreaza oboselii acumulate de jucatorii sai in ultima saptamana, lasand sa se inteleaga ca Rapid a fost dezavantajata. "Gloria a fost mai proaspata, a avut mai multa energie decat noi. In minutul 80 am cazut si am primit aceste goluri pe niste erori care ar fi putut fi evitate. Cred ca, prin insistenta Gloriei, care a fost impinsa de la spate si de atatea lovituri libere acordate, au venit peste noi. Mai mult nu s-a putut azi. Sa pierzi in ultimele minute arata clar o stare de oboseala si mentala, si fizica. E un mare pacat, fiindca am fi putut incheia o perioada foarte grea cu o serie pozitiva. Nu vreau sa vorbesc despre arbitraj. Domnul Padureanu isi face singur procese de constiinta, daca are asa ceva", a spus Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.