George Copos, actionarul majoritar al Rapidului, si-a anuntat retragerea din fotbal intr-un mesaj publicat pe site-ul personal.

Ieri mi-a fost dat sa vad ceea ce nu imi aduc aminte sa fi vazut vreodata: un meci al Rapidului care a inceput intr-o atmosfera de suspiciune, generata de acuze nicicum dovedite si care s-a aratat in final a fi condimentat cu toate nelegiuirile care pot exista intr-un joc de fotbal, produse de un arbitraj care isi propune sa distruga spectacolul: de la eliminari absolut gratuite (Deac) pana la penalty-ul evident dar neacordat (Teixeira), scrie Copos pe blog, potrivit OnlineSport.ro.

Ceea ce am vazut aseara la meciul Vaslui – Rapid este o intamplare din alta lume, care nu e a mea si in care nu ma mai regasesc. Nu ma mai tin nervii sa cred ca practic un anume sport care, de fapt, este un altul, cu reguli pe care nu le cunosc.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.