Pugilistul roman il vizeaza pe Andre Ward ca viitor oponent, dupa ce americanul l-a invins pe britanicul Carl Froch in finala Super Six.

Lucian Bute este dispus sa calatoreasca pana in Oakland, doar ca sa aiba ocazia sa se lupte cu Andre Ward. Americanul Ward tocmai a castigat finala Super Six in fata britanicului Carl Froch, iar Bute a asistat la finala, relateaza BoxingScene.

"Pentru Ward sunt gata sa merg si la el acasa, in Oakland. O alta optiune este si New York. Vreau sa vedem care este cel bun. Pe Froch il fac knock-out.

Cand am boxat impotriva lui Magee, l-am invins dupa 10 reprize. Froch a avut nevoie de 11. In meciul dintre englez si Johnson unul dintre arbitrii a dat egalitate, 114-114. Eu am castigat foarte clar in fata jamaicanului", a declarat Lucian Bute despre cei doi adversari din finala Super Six.

Un meci in momentul de fata intre Andre Ward si Lucian Bute ar stabili cine este numarul 1 in lume la categoria super-mijlocie, iar Lucian Bute, conform contractului cu postul TV Showtime, mai trebuie sa joace inca un meci din cele trei contractate, potrivit Badlefthook.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.