Echipa Dinamo Bucuresti a incheiat anul 2011 pe primul loc in clasament, dupa ce a invins FCM Targu Mures sambata.

Meciul s-a desfasurat in cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I. Dinamo a inscris golul victoriei in minutul 50, in urma unei lovituri de la 11 metri. Golul a fost inscris de Marius Nicolae.

Meciul Dinamo - FCM Targu Mures nu a fost lipsit de incidente si injurii. Arbitrul central Alexandru Tudor a fost blamat de fanii echipei FCM Targu Mures de repetate ori. Dupa incheierea partidei, oficiali ai echipei FCM au discutat cu arbitrul central al partidei, careia i-au reprosat unele decizii, relateaza MEDIAFAX.

Jucatorii echipei Dinamo si-au aratat sustinerea fata de Cornel Dinu, a carui sotie s-a stins din viata in timpul saptamanii trecute. la inceputul meciului s-a tinut un moment de reculegere si jucatorii echipei Dinamo au intrat pe teren cu un banner pe care era inscriptionat mesajul "Fii tare, Mister!".

Sotia lui Cornel Dinu, Silvia, a murit in cursul noptii de miercuri spre joi. Ea era internata de o saptamana la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Silvia Dinu suferea de o forma grava de diabet, ceea ce a dus la spitalizarea sa de mai multe ori in ultimele luni si in cele din urma la amputarea ambelor picioare.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.