Steaua este singura echipa din Romania calificata in primavara europeana, ros-albastrii reusind sa se califice dupa ce au castigat pe teren propriu cu AEK Larnaca.

Toate golurile au fost marcate dupa pauza. Rusescu a deschis scorul din penalty, cipriotii au egalat prin Pintado, pentru ca Nikolic sa inscrie apoi de doua ori pentru o victorie categorica. Steaua incheie Grupa J pe locul al doilea si isi afla vineri adversara din 16-imile Ligii Europa, potrivit OnlineSport.ro.

Cu peste 50.000 de suporteri sustinandu-i frenetic, Steaua a inceput in forta ultimul sau meci din acest sezon in grupele Ligii Europa. Impresionati profund de splendinda coregrafie realizata de fanii lor, stelistii au calcat pedala de acceleratie inca din primele minute, Stefan Nikolic aratandu-si coltii in cateva faze periculoase la poarta celor din Larnaka.

Anuntul ca in celalalt meci al grupei Schalke 04 a deschis scorul cu Maccabi Haifa i-a facut pe ros-albastrii sa joace cu si mai mult tupeu ofensiv. Cristi Tanase a pus si el poarta adversa in pericol in minutul 12, cu un sut frumos de la distanta, insa portarul Negri a fost la post.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.