Ultima etapa a sezonului 2005 al CM de motociclism viteza se va disputa pe "circuitul de la Comunitat Valenciana", aflat in localitatea spaniola Cheste, la doar 20 km de Valencia. Cursele de maine vor fi doar un prilej de spectacol moto pentru cele cateva zeci de mii de spectatori deja prezenti in zona circuitului, veniti din toata Europa.

La clasa MotoGP, campionul mondial, Valentino Rossi (Yamaha), va face probabil inca o cursa de geniu in lupta cu pilotii spanioli, Checa, Gibernau, Elias si Xaus, care vor alerga acasa. La clasa 250 cc, spaniolul Daniel Pedrosa (Honda) va alerga cu titlul mondial in buzunar probabil pentru ultima data la aceasta clasa, el trecand din sezonul urmator la clasa superioara, MotoGP. Doar la clasa mica, 125 cc, titlul mondial nu este inca clar adjudecat, desi elvetianul Thomas Luthi (Honda) are un avans considerabil in fata finlandezului Mika Kallio (KTM).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.