De 10 ori castigator al Campionatul de Motociclism din Africa de Sud, Brian Capper, a traversat arcul stadionului Moses Mabhida din Durban, pe motorul sau, sfidand legile gravitatiei.

Stadionul, construit pentru FIFA 2010 are un arc lung de 350 de metri si inalt de 106 metri. Arcul este cel mai mare de acest gen din lume, cu 550 de scari de la baza pana in varf, acesta fiind o adevarata provocare pentru motociclist.

“De patru luni ma macina acest gand si acum iata ca visul mi s-a implinit. Acesta este cel mai mare proiect in care am fost implicat pana acum. Pana acum, nu am mai urcat cu motorul mai mult de 20 de scari. Iar acum… acest numar este de zeci de ori mai mare. Este un sentiment placut”, a declarat Capper.

Brian a condus o 2012 Beta Evo 300 Trial Bike care cantareste aproximativ 65 kg, o motocicleta mai usoara decat cele de serie. Altfel, nici nu ar fi putut sa duca acest proiect la bun sfarsit.

Chiar daca Brian este considerat ca fiind unul dintre ceu mai talentati si versatili rideri, prima sa dragoste ramane motociclismul care implica trick-urile.

Retail jobs

“Orice iti imaginezi, este posibil. Acesta este motivul pentru care iubesc acest sport. Nu exista limite”, a mai spus acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.