Mircea Sandu a regizat in stil comunist sedinta de ieri a Comitetului Executiv, for care l-a decapitat pe Ion Craciunescu

Ieri, Casa Fotbalului. E programat Comitetul Executiv. Se discuta mazilirea lui Ion Craciunescu. Mircea Sandu si Adalbert Kassai sint singurii care isi trag masina in spatele sediului FRF. Pun 5 bodyguarzi la poarta sa tina departe presa. Dragomir si Giovanni apar printre ultimii: "Il sustinem pe Craciunescu". Urca la etaj. Nasu' e deja in sala. Regia e stabilita. Oamenii lui, printre care Gheorghe Chivorchian, Kassai, Vasile Filimon, Dan Tulpan si Corneliu Costinescu, stiu ce au de facut. Trecusera in prealabil prin biroul sefului FRF, unde au fost instruiti.

Nasu incepe sedinta. Una comunista. "Din start va spun ca sint impotriva lui Craciunescu", adica un mesaj pentru prietenii lui de Comitet. "Ba, Craciunescule!", zice Nasu' la un moment dat, dar pune ochii in pamint cind Giovanni deschide gura: "Cind vorbesc eu, tu sa taci", ii zice Becali si Sandu se conformeaza. Linga el, Kassai se agita sa tina sub control "masina de vot".

Se trece la vot. Dar mai are ceva de zis Nasu': "Va mai spun o data ca eu sint impotriva lui Craciunescu". Votul nu e secret. "Sa ridicam mina cei care nu-l mai vrem", spune Sandu si e primul care isi arunca bratul in aer, la fel cum facea Ceausescu pe vremuri. "Unu, doi... sapte pentru demiterea. Gata, Craciunescu e demis!". Se ridica de pe scaun, il ia la injuraturi pe vilcean, bate cuba cu Kassai si ride. Smechereste. Asa cum a condus federatia in cei 15 ani.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.