Steaua s-a impus cu 3-1 in meciul din Stefan cel Mare, reusind sa invinga pe Dinamo prin determinare si un joc mai calculat.

Tensiunea a fost la ea acasa, s-a jucat cu golul pe masa. Dinamo a inceput in forta si parea ca se detaseaza spre o victorie lejera, insa Steaua a eglat si a fost aproape sa treaca in avantaj, ceea ce a reusit in repriza a doua. Dinamo s-a aruncat pe final in atac, insa in loc de egalare s-a trezit lovita mortal cu 3-1, potrivit OnlineSport.ro.

In trecut cel mai important meci al campionatului, derby de Romania din acest an a parut un duel dezechilibrat, meciul dintre Dinamo si Steaua fiind de fapt unul intre liderul clasamentului si ocupanta pozitie a saptea. In teren insa, jocul a fost unul foarte strans, cu un usor plus chiar pentru echipa oaspete, mai ales in prima repriza, cand Steaua si-a creat mai multe ocazii de gol.

Cititi intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.