Viorel Moldovan s-a retras, de Sarbatori, in creierii muntilor, impreuna cu sotia si cei doi copii. Fotbalistul solicitat de Victor Piturca sa intareasca atacul nationalei in 2005 are o cabana la Bistrita. Jucatorul de la Servette Geneva si-a luat ramas bun de la 2004 fara regrete. Transferat asta-vara in campionatul Elvetiei, "Moldo-but" n-are liniste la actuala sa echipa. Nu si-a incasat drepturile banesti de doua luni si pare tentat sa-si schimbe locul de munca. Viorel ne-a facut ieri o marturisire-soc: nu este exlus sa se retraga din fotbal!
Cum ai petrecut de Anul Nou?
Am fost la cabana, impreuna cu familia. Am facut un foc de tabara cum nu s-a mai vazut prin zona! Copiii s-au jucat cu artificii...

Mai colectionezi brichete?
Da. Acum insa am primit alt gen de cadouri (ride misterios). Nu scumpe, dar pretioase.

Ce dorinte ti-ai pus in noaptea dintre ani?
Sa fiu sanatos. Goluri, una-alta, mai poti obtine, dar sanatate de unde faci rost, daca n-ai?

Lupescu isi doreste un copil in 2005. Tu mai vrei urmasi?
Nu. La mine, echipa este facuta! Doi si buni!

Ai schiat?
Din pacate, zapada este doar de-o palma. Azi (n.r. - ieri) a inceput sa ninga aici. Mai stau o saptamina la Bistrita. Poate prind zapada mai multa. Nici la pescuit nu m-am dus. Intentionam sa dau la copca, dar apa nu e inghetata!

Ai discutat cu Victor Piturca in ultimele zile?
Nu. N-am vorbit cu el. Nu ma mai intrebati de nationala. Poate ma las de fotbal in 2005! Cine stie? Sint imprevizibil!

Ti-ai facut si planuri pentru viitorul indepartat?
Vreau sa ma intorc, intr-o buna zi, acasa. Sa traiesc in tara, nu printre straini. Dar vreau sa duc o viata linistita intr-o Romanie curata, intr-o Romanie prospera. Sint apolitic, dar vad ca facem pasi de melc in directia asta. Tot e bine ca se misca lucrurile!


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.