Atacantul Adrian Mutu a declarat, sambata, pentru Sky Sport ca isi acorda nota 6,5 pentru anul 2011 cu formatia Cesena si 8 pentru evolutia la nationala Romaniei, adaugand ca este optimist inaintea partidei cu fosta sa grupare, Juventus.

"Inceputul aici, la Cesena, a fost dificil pentru mine, da acum este mai bune. Din ianuarie pana acum imi dau un 6,5. Si 8 in ceea ce priveste nationala tarii mele. Putem face un joc bun cu Juventus. Cei de la Juve sunt puternici, dar si noi putem sa ne spunem cuvantul", a spus Mutu.

Adrian Mutu a mai precizat, intr-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, ca a petrecut la Juventus 18 luni foarte frumoase si nu ar fi vrut sa plece de acolo in 2006, cand a ajuns la Fiorentina, scrie onlinesport.ro

"Am castigat doua titluri acolo. Primul mi l-au daruit colegii, al doilea castigat si prin munca mea. Apoi, scandalul din fotbalul italian a dus la anularea celui titlu, dar noi am transpirat pe teren si am meritat sa castigam. Aceea este cea mai frumoasa amintire a experientei mele la Juventus", a afirmat atacantul, care a jucat la Juventus in perioada 2005-2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.