Daniel Pancu a fost condamnat la zece luni de inchisoare cu suspendare.

Magistratii de la Judecatoria Iasi l-au condamnat, vineri, pe atacantul echipei Rapid, Daniel Pancu, la zece luni de inchisoare cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului.

Atacantul poate face apel la aceasta decizie, potrivit MEDIAFAX.

Conform anchetatorilor, in noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, in jurul orei 01.20, Pancu se afla la volanul unei masini care rula in zona Nicolina. Un echipaj de Politie a observat ca autoturismul a intrat pe strada Salciilor, desi exista un indicator cu "Accesul interzis". Politistii au oprit vehiculul si au inceput sa-l ia la intrebari pe Pancu.
Anchetatorii au afirmat ca fotbalistul a recunoscut initial ca a consumat un litru de vin inainte de a urca la volan. Politistii au mentionat ca Pancu a fost testat dupa aproape o ora cu aparatul etilotest si a reiesit ca avea o alcoolemie de 1,36 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat.

Dupa preluarea probelor biologice, acesta avea o alcoolemie de 2,30 grame la mie in sange.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.