Cele 20 de cluburi din prima divizie a campionatului Angliei vor dona un milion de lire sterline pentru victimele cutremurului si valurilor seismice din Asia. Fiecare club a contribuit cu sume care au ajuns pana la 50.000 de lire sterline. Anumite cluburi, cum ar fi Everton, sponsorizat de o firma thailandeza, au deschis in paralel fonduri pentru ajutorarea victimelor din Asia.

Lumea sportului din Anglia s-a mobilizat pentru ajutorarea victimelor, jucatorii de cricket englezi si galezi, aflati in turneu in Africa de Sud, donand 15.000 de lire sterline. De asemenea, asociatia jucatorilor profesionisti de cricket a oferit 5000 de lire sterline. Suporterii englezi si galezi, aflati in Africa de Sud cu echipa de cricket, spera sa adune suma de 20.000 de lire sterline dupa meciul test de joi seara cu Africa de Sud.
De asemenea, surse din cadrul Federatiei Internationale de Cricket au anuntat ca se intentioneaza organizarea unui meci intre sportivi din Asia si o selectionata mondiala, urmand ca beneficiile sa fie oferite victimelor valurilor seismice. Aceasta partida ar putea avea loc in luna ianuarie, probabil la Melbourne, Australia.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.