Patronii si jucatorii din NBA au inregistrat un progres in negocierile privind incheierea grevei ce impiedica debutul campionatului, iar presedintele ligii, David Stern, a declarat ca sezonul ar putea incepe la finalul lunii decembrie.

Dupa o intalnire care a durat 15 ore, David Stern s-a aratat optimist, anuntand ca "s-a ajuns la un proiect de acord, ce trebuie sa fie supus unor serii de aprobari si operatiuni foarte complexe", scrie mediafax.ro.

Acordul respectiv trebuie sa fie ratificat in continuare atat de majoritatea patronilor, cat si de cea a jucatorilor din NBA.

Procesul de ratificare din partea jucatorilor va fi unul complicat, deoarece sindicatul jucatorilor a fost dizolvat pe 14 noiembrie, pentru a se putea initia o actiune in justitie impotriva ligii profesioniste, pentru abuz. Jucatorii treuie sa abandoneze aceasta actiune si sa formeze un nou sindicat, pentru a se putea pronunta in favoarea protocolului.

"Suntem increzatori ca totul va fi aprobat si ca sezonul va incepe pe 25 decembrie", a precizat Stern, conform onlinesport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.