"Casa Fotbalului" va gazdui, astazi, sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia este de asteptat sa fie "ratificata" mazilirea lui Ion Craciunescu din functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Programata pentru marti, intrunirea s-a amanat pentru ca Mircea Sandu nu a avut voie sa vorbeasca timp de o saptamana, din cauza unei operatii la coardele vocale.

In acest timp, Ion Craciunescu a avut ragazul sa isi exprime punctul de vedere vizavi de votul de blam primit de la cei 15 fosti arbitri. Valceanul nu si-a ascuns dezamagirea fata de iminenta debarcare din fruntea CCA, considerand ca cei 15 nu aveau nici o autoritate sa decida acest lucru. Mai mult, Craciunescu a facut mai multe declaratii, pe la diverse posturi de televiziune, prin care a lasat sa se inteleaga faptul ca Adrian Porumboiu, Vasile Avram si ceilalti ar fi primit telefoane prin care ar fi fost coordonati pentru reusita actiunii. Este de la sine inteles ca aceste "comenzi" nu puteau veni decat de la Mircea Sandu, pentru ca nimeni altcineva nu ar fi avut atata influenta.

Sef de campanie pentru Gica Popescu?

Ipoteza potrivit careia Mircea Sandu ar fi orchestrat votul de blam si il va executa, astazi, pe Ion Craciunescu este una plauzibila, in ciuda sforilor trase in ultimele trei zile. Valceanul a fost un colaborator apropiat al lui Giovanni Becali, deci, implicit, ar fi unul dintre aliatii lui Gica Popescu in lupta acestuia pentru preluarea presedintiei FRF. Mai mult, se spune ca fostul arbitru international ar putea chiar sa fie unul dintre personajele principale in stafful de campanie al "Baciului", alaturi de Cristian Bivolaru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.