Rapid a castigat cu 5-3 in Giulesti, poate cea mai frumoasa partida a turului de campionat, in fata celor de la Gaz Metan Medias.

Oaspetii au condus cu 2-0, prin golurile lui Bud si Bawab, insa Rapidul a revenit pana la pauza si a egalat cu reusitele lui Pancu si Herea din penalty. Mediasul a ramas in inferioritate numerica si Rapidul a preluat conducerea prin golul lui Teixeira din minutul 60, insa Bawab a restabilit egalitatea din penalty dupa ce Bozovic a fost si el eliminat. Teixeira si apoi Pancu au mai marcat pana la final, trecandu-si fiecare in cont cate o dubla, conform OnlineSport.ro.

Doar 3.000 de spectatori au infruntat frigul si ceata din Giulesti, insa acestia n-au avut de ce sa regrete. Rapidul si Gaz Metan au oferit un fotbal spectaculos, cu un joc mult peste media campionatului. Oaspetii au inceput excelent partida, pe fondul unui joc haotic al rapidistilor si in doar 13 minute au avut avantaj dublu pe tabela.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.