Dupa o serie de trei victorii consecutive in toate competitiile, Steaua va disputa duminica la Piatra Neamt un meci de totul sau nimic. Statistica ii infricoseaza insa pe stelisti, baietii lui Ilie Stan fiind in fata unei performante pe care nu au mai reusit-o de doi ani.

Aflata in cursa de urmarire a liderului Dinamo, Steaua nu are voie sa faca vreun pas gresit in deplasarea de la Piatra Neamt. In cazul unui succes, Steaua va ramane in carti pentru castigarea campionatului si va obtine a doua victorie consecutiva in deplasare din acest sezon, conform OnlineSport.ro.

Desi nu pare ceva iesit din comun, statistica arata ca Steaua nu a mai castigat doua meciuri la rand in deplasare in acelasi sezon de mai bine de doi ani. Ultima "dubla" a Stelei dateaza din toamna anului 2009, cand ros-albastrii au invins in deplasare pe Poli Iasi (25 octombrie) si Poli Timisoara (1 noiembrie).

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.