De dragul unor economii, Federatia Romana de Fotbal prefera sa carpeasca gazonul de pe National Arena. In plus, voci din Primaria Capitalei acuza FRF pentru starea precara a gazonului care a cedat din nou.

Federatia Romana de Fotbal are prioritate la meciurile de pe National Arena, insa in contractul semnat cu Primaria Capitalei este prevazuta si obligavitatea forului condus de Mircea Sandu pentru a ingriji gazonul.

Intr-o luna si jumatate, dupa doar opt meciuri, noul gazon de pe National Arena a cedat. Mai multe portiuni sunt distruse, iar FRF nu face altceva decat sa schimbe portiunile distruse cu unele noi. Terenul a ajuns astfel ca o mare piesa de puzzle, gata sa se strice in orice clipa, scrie OnlineSport.ro.

Reprezentantii firmei olandeze care a adus gazonul sunt alarmati si sustin ca n-au nici o vina pentru situatia creata. La instalare, ei au anuntat ca gazonul are nevoie si de o instalatie de lumina artificiala pentru a rezista cat mai mult timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.