Meciul de box dintre Lucian Bute si Glen Johnson va fi difuzat, in Romania, de televiziunea The Money Channel, in noaptea de sambata spre duminica, in direct din Quebec, a declarat Sorin Freciu, cel care coordoneaza postul TV.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, isi va pune centura in joc pentru a noua oara, sambata, in Quebec, in cadrul unei gale in care il va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, in varsta de 42 de ani.

Meciul dintre Lucian Bute si Glen Johnson va fi transmis in direct pe The Money Channel incepand cu ora 5.00, in noaptea de sambata spre duminica, si in reluare duminica dupa-amiaza, potrivit MEDIAFAX.

Sorin Freciu a precizat ca primarul din Busteni, Emanoil Savin, este cel care a sprijinit incheierea contractului pentru difuzarea meciului Lucian Bute - Glen Johnson in Romania.

Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, a confirmat difuzarea meciului pe The Money Channel. Totodata, el a precizat ca va prezenta detaliile printr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.