Steaua a reusit sa stearga cu buretele umilinta din meciul tur cu Maccabi Haifa si a invins joi echipa israeliana pe National Arena cu 4-2, prima victorie romaneasca pe noul stadion si prima victorie a Stelei in Grupa J a Ligii Europa.

Steaua a deschis scorul printr-un cap sec al lui Tatu si s-a trezut conducand cu 2-0 in prima repriza, dar a evreii si-au luat cu dobanda inapoi si au egalatat pana la pauza. In repriza secunda, dupa ce a ramas in inferioritate numerica in urma eliminarii lui Florin Costea, Steaua a parut mai determinata sa castige, scrie OnlineSport.ro.

Cristi Tanase a iesit la rampa cu doua goluri decisive, a doua sa reusita fiind una de generic, cu o biomecanica peste Hagi. 35.000 de oameni prezenti in tribune au strigat pentru Steaua ca ca in vremurile bune, iar corurile de huiduieli la adresa israelienilor au fost fabuloase. De mult nu s-a mai vazut o asa atmosfera pe un teren de fotbal din Romania.

Steaua eroica, Tanase megagol, public electric - aceasta a fost retetea succesului Stelei de joi seara, un succes care ii tine pe ros-albastri in calculele grupei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.