In urma incidentelor de la meciul Petrolul-Steaua, Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor T.A.T.A. face apel la mass-media sa boicoteze toate evenimentele fotbalistice din Romania.

T.A.T.A. sustine ca meciurile de fotbal trebuie asimilate competitiilor full-contact, conform Codului de Reglementare a Continutului Audiovizual, si trebuie difuzate numai in intervalul orar 23.00-6.00, pentru ca prezinta in mod repetat: violenta fizica, psihica sau de limbaj.

"Faptele abominabile comise la meciul Petrolul-Steaua demonstreaza o data in plus ca CNA trebuie sa ia masuri dure pentru a proteja publicul telespectator si mai ales copiii.

T.A.T.A. a cerut deja presedintelui interimar al Comisiei de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), avocatul Gatejan Florin, sa demisioneze, contribuind astfel la deparazitarea la varf a LPF. Deciziile comisiei prezidate de avocatul Florin Gatejan, alias Patanu’, sunt penibile si socante, fiind de fapt o instigare la violenta si reclamand anchetarea membrilor Comisiei alaturi de agresorii de pe teren si din tribune.

Meciurile televizate s-au transformat cu largul concurs al Comisiei de Disciplina a LPF in evenimente INTERZISE MINORILOR, atat ca telespectatori cat si ca spectatori pe stadion. Ca parinti responsabili nu ne mai putem duce copiii pe stadion si nu-i mai putem lasa in fata televizorului sa le urmareasca, pentru ca manageri iresponsabili ai fotbalului romanesc instiga la violenta sau apara agresorii de pe teren si din tribune", se prezizeaza in comunicatul institutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.