La cateva saptamani de la plecarea lui MM Stoica, Steaua va ramane fara inca un om important in conducere.

Devenit "numarul 2" in club dupa plecarea lui MM Stoica, Narcis Raducan nu a reusit sa se impuna, iar Gigi Becali l-a luat rapid in colimator. Dupa mai multe episoade in care a dat gres, Becali asteapta o demisie din partea directorului sportiv, potrivit OnlineSport.ro.

"Eu nu-l dau afara ca nu fac asa ceva, dar ar trebui sa inteleaga ca nu mai poate sa stea la club degeaba", a spus Becali in fata apropiatilor sai.

Ce l-a nemultumit pe Becali? Primele nemultumiri ale finantatorului au aparut dupa infrangerea de la Haifa. Desi a mers in Israel sa ii spioneze inaintea meciului direct pe cei de la Maccabi, Steaua a adoptat o tactica ce le-a permis israelienilor sa se foloseasca de punctele forte. Becali a considerat ca Raducan nu a stiut sa ii explice lui Stan acest lucru.

Intr-o discutie telefonica, pregatirea slaba a meciului de la Haifa a fost clarificata, Raducan cerandu-si scuze. Nemultumirile lui Becali au aparut insa din nou dupa meciul cu Petrolul, de aceasta data fiind mult mai evidente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.