Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost asteptat vineri dimineata la sediul DNA pentru a primi materialul de invinuire in dosarul excluderii Universitatii Craiova. Nasu' a lipsit insa, urmand sa ajunga astazi in fata procurorilor.

10:50 - Fanii Universitatii Craiovei au fost saltati de jandarmi si bagati in Duba pentru a fi legitimati. Ei au fost dusi la Sectia 3 de Politie. Miroase a abuz, deoarece fanii olteni erau pasnci, nu scandau nimic, ci doar stationau in fata sediului DNA, scrie OnlineSport.ro.

10:38 - Marius Stan a iesit de la DNA. El a declarat ca DNA a inceput din proprie initiativa urmarirea penala impotriva sa. "Craiova nu facuse plîngere pentru ca eu m-am abtinut de la vot. Asa am considerat ca trebuie sa fac data fiind situatia grea în care se afla Universitatea. Dar hotararea Comitetului Executiv este fundamentata. Împotriva mea au declansat procedura penala procurorii DNA", a afirmat Stan.

10:35 - Mircea Sandu a venit insotit de avocatul sau la DNA, fiind destul de incruntat. Sandu nu a dat declaratii la intrare.

Afla ce se mai intampla la DNA in cazul acestui subiect pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.