Presedintele Poli Timisoara, Marian Iancu, l-a criticat din nou pe conducatorul FRF, Mircea Sandu, despre care a spus ca ar trebui sa-i fie rusine pentru ca a decis retrogradarea formatiei de pe Bega, mentionand ca acesta, impreuna cu "niste terchea-berchea", a "stricat din nou un campionat".
"Avem cea mai buna scoala de fotbal din Romania, dar altii au mutat fotbalul prin birouri. Fotbalul se joaca pe gazon. Sa-ti fie rusine, Mircea Sandu. Ai uitat fotbalul de cand ai plecat de pe gazon. Ei si-au batut joc de noi, ne-au calcat in picioare, asta au facut ei la Timisoara. Mircea Sandu e un om care nu are niciun rezultat in spate, nimic, zero. Din cauza voastra si a acelui Comitet Executiv, de posibil infracturi, a fost retrogradata Poli Timisoara. Rusine ca ati gandit ca nu meritam, ne-ati luat licenta, noi trebuia sa fim in prima urna in Cupa. Din nou o competitie stricata de niste terchea-berchea la ordinul lui Mircea Sandu. Se va dovedi ca la cheremul lui am fost scosi din Liga I", a spus Iancu, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.