Membrii Comitetului Executiv al FRF prezenti miercuri la DNA au primit un dosar care contine materialul de invinuire in dosarul excluderii Universitatii Craiova.

DNA insista in materiale ca decizia unui tert (in speta FRF) de a intrerupe raporturile contractuale dintre jucatori si club este ilegala, iar aplicarea noului Statut al FRF adoptat de Adunarea Generala a FRF pe 9 mai 2011 nu este in vigoare si nu poate fi aplicat. DNA conchide ca decizia este "o indeplinire defectuoasa a sarcinilor si indatoririlor primite", precum si "reaua credinta a persoanelor", scrie OnlineSport.ro.

Dragomir, Sandu si ceilalti membrii ai Comitetului Executiv sunt acuzati de "abuz in serviciu contra intereselor publice si contra intereselor persoanelor". In cazul in care vor fi gasiti vinovati, cei implicati risca o pedeapsa cu inchisoare de pana la 15 ani.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.