Curtea Federala de Justitie a Federatiei Italiene de Fotbal (FIGC) a respins recursul clubului Cesena in privinta atacantului Adrian Mutu, care ramane suspendat trei etape dupa ce l-a lovit cu cotul pe Cassani, la meciul cu Fiorentina, din etapa a VII-a a campionatului Italiei, conform Mediafax.ro.

Internationalul roman a fost suspendat pentru trei meciuri dupa ce a fost eliminat in cursul partidei cu fosta sa formatie, Fiorentina (0-0), din cadrul etapei a 7-a din Serie A, informeaza Realitatea.net.

Mutu a vazut cartonasul rosu in minutul 73 al jocului, dupa ce i-a aplicat o lovitura cu mana fundasului Fiorentinei, Mattia Cassani. Din cauza acestei suspendari, "Briliantul" a ratat meciul pierdut duminica de Cesena pe terenul formatiei Siena (0-2) si va lipsi si de la partidele din urmatoarele doua etape, cu Cagliari si Parma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.