Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat in stilul sau caracteristic faptul ca DNA a inceput urmarirea penala impotriva lui si a lui Mircea Sandu, precum si a altor 10 membri din Comitetul Executiv care au dispus in iulie excluderea provizorie a Universitatii Craiova.
  • "Federatia poate scapa usor de aceasta problema daca DNA constata ca excluderea provizorie a fost abuziva: Comitetul Executiv stabileste ca jucatorii se intorc la Craiova si cu asta, basta! Se poate, dar n-ar fi regulamentar si atunci intervine FIFA si UEFA. Credeti ca Mircea Sandu n-a instiintat forurile internationale despre acest caz? Vai de mine, riscam dezafilierea!", a declarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir, conform gsp.ro

Calitatea de invinuiti in care au fost convocati incepind de miercuri la DNA le da frisoane oamenilor din "guvernul fotbalului romanesc".

"Nu stiu cum se va termina acest caz. Noi am actionat in spiritul Statutului vechi si in baza referatului Departamentului Juridic al FRF, care n-a gresit cu nimic! Inseamna ca cine respecta regulamentul e bagat la puscarie! Mititelu minte ca n-a dat FRF in judecata, cind avocatii Federatiei au fost prezenti la trei termene din proces! De ce n-a spus atunci ca n-are treaba decit cu Piturca?", a mai declarat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.