Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca va ataca la Curtea de Apel si la Curtea Suprema hotararea Tribunalului Bucuresti, prin care CSA Steaua trebuie sa primeasca din partea FC Steaua 400.000 de euro, contravaloarea chiriei restante, a utilitatilor si penalitati de intarziere.

"O sa rezolv aceste lucruri asa cum spune judecatorul, fara sa mai acuz eu, fara sa mai zic ce cred. Curtea de Apel si Curtea Suprema sunt insa niste instante superioare unde mai greu poate avea cineva influenta. Sunt judecatori cu vechime mai mare, care au mai multa demnitate", a spus Becali la Digi Sport, potrivit MEDIAFAX.

Tribunalul Bucuresti a decis ca FC Steaua sa plateasca Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua aproximativ 400.000 de euro, bani reprezentand chiria restanta, utilitati si penalitati de intarziere pentru baza sportiva din Ghencea

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a chemat in instanta FC Steaua deoarece aceasta nu a platit chiria si utilitatile pentru baza sportiva din Ghencea in perioada iulie 2010 - august 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.