Romania a incheiat Campionatele Mondiale de Scrima de la Catania pe locul cinci in clasamentul pe medalii, cu o medalie de aur si doua de bronz, pe prima pozitie aflandu-se Italia, cu un total de 11 clasari pe podium, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Romania a castigat, duminica, medalia de aur in proba pe echipe la spada feminin, prin sportivele Anca Maroiu, Ana Maria Branza, Simona Alexandru si Loredana Dinu, antrenate de Dan Podeanu, Cornel Milan si George Epurescu, potrivit MEDIAFAX.

Romancele au obtinut titlul mondial pentru a doua oara consecutiv, dupa ce s-au impus si in 2010, la Paris, in aceeasi formula, in finala cu Germania.

Pentru China au concurat Xiaojuan Lu, Na Li, Yujie Sun si Anqi Xu, scrie Gandul.info.

La editia de la Catania a CM, echipa feminina de spada a Romaniei a acces direct in turul doi, in care a eliminat Marea Britanie, scor 45-3. In sferturile de finala, romancele au trecut de Polonia, scor 37-33, si in semifinale de Germania, scor 24-23.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.