Presedintele FRF a solicitat ca DNA, DIICOT si ANAF sa verifice societatile lui Mititelu, iar Curtea de Conturi sa ia in vizor investitiile lui Iancu la Poli.

"Incepand de azi, solicit DNA-ului, ANAF-ului si DIICOT Dolj sa solicite lui Mititelu, celor sase societati - ca am inteles ca are sase pentru a putea face tot felul de matrapazlacuri, de nenorociri, din banii pe care ii dobandeste din fotbal -, toate documentele, atat de la federatie, cat si de la liga, acestor societati pe care le-a creat pentru a putea sa se plimbe cum doreste prin conturile cu care trebuia sa-si rezolve problemele de plata a jucatorilor sau a altor obligatii fata de statul roman", a spus Mircea Sandu, dupa ce Mititelu a acuzat FRF de nereguli in decizia Comitetului Executiv de a dezafilia Universitatea Craiova.

Sandu considera ca Adrian Mititelu este singurul vinovat pentru excluderea din cadrul FRF a Universitatii Craiova, noteaza MEDIAFAX.

"Decizia Comitetului Executiv din 20 iulie este valida si statutara. Daca FC Bihor Oradea a avut oameni care cunosc legea, au inceput o actiune in instanta civila privind FRF, le-am transmis corespondenta, ca si Universitatii Craiova, sa-si retraga actiunea pentru ca incalca statutul, iar cei de la Oradea au inteles si sunt oameni cu scaun la cap, cel de la Universitatea Craiova nu a inteles si a determinat membrii Comitetului Executiv sa hotarasca aceasta decizie statutara. Cu toata parerea de rau pentru suporterii Universitatii Craiova, pentru oras, totul a fost premeditat si indreptat de Mititelu impotriva propriilor suporteri, si nu a FRF", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.