Jack Warner apare intr-o inregistrare in care le cere membrilor AFC sa accepte bani in schimbul votarii lui Mohamed Bin Hammam la presedintia FIFA.

The Telegraph a intrat in posesia unei inregistrari facute in timpul unei reuniuni a Confederatiei de Fotbal din Caraibe, din luna mai, in cursul careia Warner le cere delegatilor sa se decida daca accepta "cadouri" in valoare de 40.000 de dolari fiecare ca sa-l voteze pe presedintele de atunci al Confederatiei Asiatice de Fotbal (AFC), Mohamed Bin Hammam, la conducerea FIFA in detrimentul elvetianului Joseph Blatter, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, inregistrarea a fost facuta in 11 mai, la o zi dupa ce banii fusesera oferiti in plicuri de culoare maro si va fi folosita ca proba cu ocazia audierilor ce vor avea loc in aceasta saptamana la Comisia de etica a FIFA, care va judeca nu mai putin de 16 oficiali ai Uniunii Caraibiene de Fotbal in scandalul de coruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.