Administratorii site-ului suporterilor dinamovisti, www.dinamomania.ro, ii indeamna pe fani sa cumpere marca echipei rivale, dupa ce patronul stelist Gigi Becali a anuntat ca a cesionat marca Steaua vechii asociatii, pentru a fi vanduta si pentru a fi recuperate datoriile gruparii.

"Anuntul conform caruia marca 'Steaua>> va fi scoasa la vanzare, nu a lasat indiferenti suporterii dinamovisti din tara si strainatate. 'Cainii>> din toata lumea au anuntat deja donarea unor sume fabuloase, vanzari de case, masini, terenuri, diferite valori pentru strangerea sumei care sa elimine orice fel de rival in licitatia care va avea loc. Pe aceasta cale facem un apel la toti cainii care vor dori sa participe alaturi de fanii dinamovisti din toata lumea sa fie pregatiti la aceasta actiune! Asiguram pe aceasta cale suporterii stelisti ca dupa ce o vom achizitiona, vom cumpara si un seif si nu ne vom atinge niciodata de ea! Va vom informa pe parcurs de modul cum se va desfasura actiunea!", este articolul de pe site-ul citat.

Ideea site-ului este impartasita cu rezerve de fani, care, in comentariilor lor, considera ca atentia suporterilor ar trebui indreptata catre meciul de joi al echipei Dinamo, cel de la Sofia, cu Levski, din grupa F a Cupei UEFA si nu catre problemele rivalei.

"Eu zic ca deocamdata sa ne vedem de meciul care ne asteapta joi. Iar Steaua s-o lasam in plata Domnului! Toata nebunia trebuie sa ramana in curtea lor. La ce sa ne trebuiasca noua, dinamovisti, marca sau palmaresul adversarilor de o viata?! Fiecare cu palmaresul lui, castigat prin munca....", crede unul dintre fani.

Sunt, totusi, si suporteri care ar contribui la cumpararea marcii steliste: "Nu stiu ce e sau nu e, eu pun umarul la cumparare", a scris un sustinator dinamovist.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.