Cu putin timp inainte de a muri, Chauncey Hardy a facut un filmulet de prezentare despre viata sa din Romania pe care voia sa-l arate prietenilor din America.

Americanul era uimit de multe lucruri vazute la Giurgiu, de vacile care pasteau in apropierea salii de sport, de prima ploaie pe care a prins-o in Romania si le-a promis amicilor ca le va trimite si o filmare din club, pentru a le arata cum se distreaza lumea pe aici, informeaza evz.ro.

"Stati pe receptie, o sa va duc in club, dar nu cred ca in seara asta!". Sunt cuvintele spuse de Hardy Chauncey pe fundalul unui film facut foarte probabil cu telefonul mobil pentru prietenii sai din America. Ce nu stia Hardy era chiar ca iesirea in club avea sa-i aduca sfarsitul.

"Acolo e sala... In fata salii sunt vaci si c...turi. Nu se vede bine pe camera, dar sunt vaci acolo. Asta e parcul... Iar noaptea aici toata strada asta e inundata cu masini. Tot ce fac «negrii» astia e sa se intreaca toata noaptea si sa stea pe banci in parc. Aici e un club, chiar sub camera mea, unul dintre cele doua cluburi din oras. Iar acolo, unde sunt alea doua chestii... acolo e Bulgaria, sunt la numai 10 minute de Bulgaria. Acolo sunt toti tiganii si fetele foarte, foarte frumoase", povesteste baschetbalistul american.

Click aici pentru a vedea clipul cu Chauncey Hardy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.