"Lovit in cu o sticla in cap si cu un pumn in gura, apoi lovit cu picioarele de mai multi tineri", asta ar fi varianta adevarata in opinia managerului CSS Giurgiu.

"Dupa ce a primit un pumn in gura, o sticla in cap si a cazut, toti cei prezenti acolo, inclusiv si niste fete de la care a pornit acest scandal, au facut roata in jurul victimei si au dat cu picioarele. Nu avea absolut niciun traumatism pe tot corpul, doar capul i-a fost facut praf. Spre nesansa lui, nu a plesnit nici pielea, nici osul. I-a plesnit creierul", a declarat Smarandita Iliescu, luni seara, la un post de televiziune, potrivit MEDIAFAX. [Avocatul lui "Gypsy Gypsanu": A incercat sa se apere de un atac al sportivului]

Ea a precizat ca are aceste informatii de la copii "pentru ca lucreaza in invatamant", mentionand insa ca "acesti copii minori nu vor relata faptele pentru ca le este teama".

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie in cazul baschetbalistului american Hardy Chauncey arata ca decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masiva si fractura craniana.

Citeste si: Ce anume a generat scandalul care a dus la moartea lui Hardy Chauncey?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.