Autocarul echipei AC Torino, liderul din liga a doua italiana, a fost implicat intr-un accident soldat cu doi morti si un ranit foarte grav.

Autocarul se intorcea de la Verona, dupa ce Torino castigase un meci de campionat, si oprise la o bariera la trecerea peste calea ferata in apropiere de orasul Torino. Conform fortelor de ordine, un tir, care era furat, a intrat cu viteza intr-un automobil pe care l-a proiectat in autocarul echipei de fotbal.

Automobilul, marca BMW, a luat foc, iar oficialii si jucatorii echipei AC Torino au folosit stingatoarele din autocar pentru a opri incendiul. Doua peroane din automobil au decedat pe loc, iar o a treia, un barbat in varsta de 24 de ani, a fost transportata de urgenta la spital cu rani grave.

Soferul camionului a fugit de la locul accidentului, iar politia incearca sa-l prinda si sa stabileasca daca a avut vreun complice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.