Castigatorul trofeului de Formula 2 de la Monaco, Mihai Marinescu, a declarat ca spera ca in viitor sa poata reprezenta Romania in Marele Circ.

"Este o onoare pentru mine sa reprezint sportul cu motor romanesc la acest nivel. Acest rezultat inseamna munca atator ani si dorinta care m-a determinat sa ajung la acest nivel. Sunt onorat ca sunt sustinut de Romania si ma bucur ca pot aduce un trofeu ca acesta. Vreau sa reprezint Romania in Formula 1 si sa aduc sportul cu motor mondial in Romania", a spus Marinescu, potrivit MEDIAFAX.

Pentru finalul sezonului, Marinescu spera sa termine campionatul pe primele trei pozitii. "Am concurat de mai multe ori pe circuitul de la Barcelona, dar la inceput nu imi placea traseul. Sunt convins ca voi avea un rezultat foarte bun, chiar daca depasirile sunt foarte grele. Sper sa fac un rezultat bun in calificari si sa nu fiu nevoit sa fac depasiri", a adaugat Marinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.