Presa bielorusa a scris ca Arena Nationala nu se va umple la meciul Romaniei, deoarece suporterii nu mai cred in basmul calificarii la turneul final.

"Romanii sunt decisi sa lupte pana la final. Stadionul nu se va umple, semn ca suporterii romani nu cred in povesti cu zane, si anume intr-o victorie a Luxemburgului contra Bosniei. Cu toate astea, romanii vor avea motivatie, sunt profesionisti si vor sa le ofere o victorie fanilor. Vor avea jucatorii bielorusi o motivatie similara sau li se va tranti usa in nas pe Arena Nationala?", scrie Champ, potrivit MEDIAFAX.

Cotidianul Sportivnaia Panorama a mentionat ca echipa Belarusului ar trebui sa incheie frumos campania de calificare.

"Orice joc al nationalei este un eveniment si trebuie sa luptam pentru victorie, pentru bucuria fanilor, pentru moral de viitor. Jucatorii trebuie sa se gandeasca numai la victorie, iar la Bucuresti va fi un bun test de profesionalism, in conditiile unei motivatii scazute si a absentelor de lot.

Nici nationala Romaniei nu are mari stimuli, dar visul de calificare al romanilor se leaga de un miracol la Bosnia-Luxemburg. Pentru aceasta insa, Romania are nevoie de trei puncte. Va fi probabil ultimul meci oficial al lui Bernd Stange pe banca tehnica si acesta, ca si nationala Belarusului, merita o victorie de adio", a scris sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.