Victor Piturca l-a facut pe Mititelu "escroc si impostor", precizand ca tot ce se intampla acum cu Universitatea a fost premeditat de finantator.

"Deocamdata Craiova e dezafiliata... de fapt, Mititelu e dezafiliat si era normal sa se intample asta. Dar vad ca e promovat tot timpul un escroc pe la toate emisiunile. Proverbul «Hotul striga hotii» e valabil. Omul a furat pe toata lumea, toti antrenorii care au fost acolo nu au fost platiti, mie mi-a furat un milion si ceva de euro. Lupul moralist vorbeste de corectitudine." a declarat Piturca, potrivit MEDIAFAX.

"Tot ceea ce se intampla acum la Craiova a fost premeditat de el. El a vrut sa se intample ce se intampla acum. Si cred ca e suficient cu impostori de genul asta, pentru ca lumea nu vine la stadion pentru ca au fost promovati acesti oameni", a spus fostul antrenor al echipei Universitatea Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.