Ilie Balaci, unul din jucatorii fanion ai Universitatii Craiova, a povestit cum a fost umilit de formatia din Banie, acum 26 de ani.

Considerat unul dintre cei mai valorosi fotbalisti romani din toate timpurile, Ilie Balaci a fost data afara din casa, impreuna cu toata familia, in momentul in care a acceptat sa joace pentru Dinamo, informeaza prosport.ro .

"In '84, cand ne pregateam sa plecam in Grecia, pentru meciul din UEFA cu Olympiakos, mi-au zis pe aeroport ca nu am viza. Am plecat plangand acasa ... Nu stiu daca intr-adevar n-am avut viza sau doar au vrut sa scape de mine! Banuiesc cine a vrut sa ma dea afara. Am ajuns acasa si imediat m-a sunat presedintele de la Scornicesti. Mi-a propus sa fiu jucator-antrenor si-am acceptat. Vineri jucam deja pentru ei!

Dupa ce-am jucat la Scornicesti un sezon, am primit oferta sa merg la Dinamo. Era o tradare cum e si acum sa pleci de la Craiova la Dinamo. In acel moment cei de la Craiova mi-au aruncat familia si copiii in strada! Asta a facut Craiova pentru Ilie Balaci! Si inca un exemplu. Cand am cerut foaia matricola sa-mi termin studiile, cei de la Craiova mi-au trimis-o la Bucuresti cu mentiunea 'exmatriculat'! Daca ma intreaba cineva ce am de la Craiova, le raspund ca am doar cicatrice, atat!", a declarat Balaci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.