La iesirea de la DNA, Sandu a declarat ca a fost consultat de fostul sef al arbitrilor doar in privinta brigazii de la finala Cupei.

"Am dat o declaratie despre situatia lui Vasile Avram ca si presedinte al CCA. Am fost intrebat daca am cunostinte despre delegarile de arbitri. In general despre probleme de arbitraj", a spus Sandu, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca este adevarata declaratia lui Vasile Avram, potrivit careia fostul sef al CCA se consulta cu el in privinta delegarilor arbitrilor, Sandu a raspuns: "Cred ca a gresit Vasile. Am si spus in declaratia mea ca m-a intrebat la finala Cupei uite pe cine am pus. I-am spus ca daca sunt cei mai buni foarte bine, pentru ca este o regina finala Cupei si trebuie sa fie arbitrata de cei mai buni. Si astazi cred ca Vasile Avram nu este un om coruptibil."

"Cu domnul Terbea am vorbit de doua ori si de cinci ori in Comitetul Executiv", a mai spus presedintele FRF.

Avocatul lui Mircea Sandu, Cristian Ene, a afirmat ca seful FRF va pune la dispozitia DNA orice document necesar lamuririi cauzei. "Clientul meu a fost citat in calitate de martor. Ne-am prezentat, am dat o declaratie. Ne pastram in continuare obligatia de a da o mana de ajutor in faptuirea actului de justitie. Vom pune la dispozitie DNA-ului documentele care sunt necesare lamuiririi cauzei", a precizat Ene.

In sezonul trecut, finala Cupei Romaniei, Steaua - Dinamo, scor 2-1, a fost condusa de o brigada formata din Marius Avram, fiul lui Vasile Avram (centru), Miclos Nagy si Sebastian Gheorghe (asistenti).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.