Anghel Iordanescu pare sa fie omul care mediaza intre patronul Stelei si Gabriel Oprea, ministrul Apararii Nationale, pentru ca Steaua sa revina in Ghencea.

"Am vorbit cu Iordanescu si m-a asigurat de sprijinul ministrului Gabi Oprea, ca o sa gasim intelegere. Vor intra mai multe lucruri in intelegerea asta. Eu ca sa arat deschidere m-am aratat dispus sa ofer 3.000 de bilete militarilor, gratuit. E vorba si de o chestie de imagine, Steaua fiind aproapiata Armatei.", a punctat patronul Stelei.

"El a zis ca o sa gasim o modalitate prin care sa ne intelegem. De-abia acum cred ca e adevarata dorinta lor de a se intoarce Steaua in Ghencea, din ce mesaje am primit din partea lui Gabi Oprea. Casa Stelei va fi Ghencea, iar in meciurile cu peste 27.000 de oameni va fi Arena Nationala. Un meci Steaua-Dinamo ar putea fi pe Arena Nationala, dar in Ghencea noi suntem mai puternici", a spus Gigi Becali la Digi Sport, potrivit MEDIAFAX.

Fostul selectioner Anghel Iordanescu a vizitat, marti, stadionul din Bulevardul Ghencea si a afirmat ca echipa antrenata de Ilie Stan ar trebui sa revina pe aceasta arena, precizand ca incearca sa fie un liant intre CSA Steaua si finanatatorul FC Steaua, Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.