Maratonul International Bucuresti se va desfasura in perioada 7-9 octombrie. Afla care sunt restrictile rutiere din Capitala, in weekend.

Asociatia Bucharest Running Club informeaza ca in intervalul 7-9 octombrie 2011 va organiza a patra editie a evenimentului Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon, cu punctul de Start/ Finish - Piata Alba Iulia.

Traficul va fi inchis sambata, 8 octombrie intre orele 8.00 si 12.00 in rondul Pietei Alba Iulia si pe Bulevardul Unirii, iar duminica, 9 octombrie, intre orele 6.00-16.00 pe traseele amintite mai jos:

Start/Finish - Piata Alba Iulia

Cursa Populara Gillette (3,5 km - 9 octombrie): se porneste pe partea interioara a traseului, pana la primul semafor catre Unirea, punct de intoarcere, intersectia cu Lucian Blaga inapoi pe Bd. Unirii catre Piata Alba Iulia, intrare pe Bd. Burebista (200m), intoarcere la rond Alba Iulia spre dreapta pe Bd Decebal, pana la intersectia cu Mihai Bravu, intoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd. Decebal, inapoi pe Bd. Decebal pana la rond Alba Iulia, Finish - intra pe poarta pe interiorul pietei.

Cursele Competitive
(42 km, 21 km si stafeta - 9 octombrie): Start Alba Iulia, se porneste pe partea exterioara a traseului, se continua pana la intersectia Bd. Unirii si Bd. Bratianu, se intoarce la stanga pe Splaiul Unirii pe pod, si se continua pana la intersectia cu Mihai Bravu, unde se intoarce inapoi pe Splaiul Unirii, se face stanga la Pasaj Marasesti pe Bd. Mircea Voda, apoi dreapta pe Bd Unirii pana la Piata Alba Iulia, se continua pe Bd Burebista 200 m, apoi dreapta pe Bd. Decebal pana la intersectia cu Mihai Bravu, intoarcere la trecerea de pietoni de pe Bd Decebal, inapoi pe Bd. Decebal si se continua pe Bulevardul Unirii. Acest traseu se repeta de 4 ori. Finish - Piata Alba Iulia, pe interiorul pietei.

Crosul Copiilor (1 km - 8 octombrie): Start Piata Alba Iulia, pe Bd. Unirii, intoarcere la intersectia cu Lucian Blaga. Finish - Piata Alba Iulia. 500m X 2 = 1km.

De asemenea, in intervalul orar mai sus mentionat, liniile de transport in comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

O harta a noului traseu poate fi vizionata pe site-ul maratonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.