Patronul Vointei l-a criticat pe Razvan Lucescu, raspunzandu-i acestuia pentru declaratiile pe care antrenorul Rapidului le-a facut la finalul meciului cu sibienii.
Presedintele sibienilor, Ioan Hambasan, l-a atacat pe Razvan Lucescu dupa declaratiile acestuia de la finalul meciului cu Vointa Sibiu, castigat de giulesteni cu 1-0, informeaza realitatea.net.

"Daca Razvan Lucescu a spus ca victoria Rapidului este incontestabila si meritata, atunci inseamna ca cei care l-au schimbat de la echipa nationala au facut acest lucru pentru gandirea lui. Vreau sa spun asa cat ma pricep eu la fotbal, ca Razvan Lucescu habar nu are de fotbal! Imi pare foarte rau pentru el pentru ca este tanar si daca gandeste asa inseamna ca lucrurile merg in jos. In repriza a II-a, Rapidul s-a tarat pe jos. Au cersit si au jucat teatru in finalul meciului", a spus Ioan Hambasan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.