Craciunescu a subliniat ca noua comisie va fi autonoma si va primi fonduri de la FRF doar prin comisiile de fotbal international.

"In mare parte am fost de acord, acum am iesit de la o discutie de la federatie. Urmeaza sa ne lamurim probabil dupa sedinta Comitetului Executiv din 13 octombrie. CCA va fi o comisie autonoma de FRF din toate punctele de vedere. Vom primi niste fonduri de la FRF si vom depinde de ei doar prin comisiile de fotbal international", a declarat Craciunescu, potrivit MEDIAFAX.

El a afirmat ca va discuta si despre procentul din drepturile TV de la LPF si ca va renunta la postul de presedinte executiv la Chindia Targoviste. "Am discutat la FRF si despre banii care revin echipelor de liga a treia", a mai spus el.

Intrebat daca el crede ca oamenii de fotbal sunt arestati fara dovezi clare, Craciunescu a raspuns: "DNA este o institutie foarte serioasa, asa ca nu cred acest lucru".

Craciunescu a mai condus CCA in perioada iunie 2003 - octombrie 2005 . Mircea Sandu l-a indepartat pe Craciunescu de la conducerea CCA, dupa ce fostul arbitru si-a exprimat sustinerea pentru Gheorghe Popescu la alegerile pentru presedintia FRF din 21 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.