Steaua a invins Otelul, cu 2-1, iar Gigi Becali e in culmea fericirii.

Steaua Bucuresti a invins "pe teren propriu", cu scorul de 2-1 (0-1), formatia Otelul Galati, in derbiul etapei a IX-a a Ligii I, disputat la Buzau, in meciul de debut al lui Ilie Stan in functia de antrenor al "ros-albastrilor", informeaza MEDIAFAX.

Golurile au fost inscrise de Nikolici '61 (penalti) si Florin Costea '90+3 pentru Steaua, respectiv Punosevaci '15 pentru Otelul.

"Ilie Stan e cu Duhu' Sfant"

"N-am avut emotii pentru ca ma interesa mai mult jocul echipei. Faptul ca am dominat tot jocul, la un moment dat ma resemnasem, dar nu eram suparat deloc. Conteaza viitorul. Am dominat de la cap la coada, au avut un gol intimplator. Nu putem sa spunem ca Ilie Stan a schimbat fata Stelei intr-o zi, dar a avut si noroc.

Ilie Stan e cu Duhu' Sfint, e cu noroc. S-a gindit el sa-l scoata pe Prepelita, care era cel mai bun de pe teren, si l-a bagat pe Florin Costea, inseamna ca e antrenorul ideal. Daca n-ai noroc in viata, n-ai nimic", a spus Gigi Becali la GSPTV, potrivit evz.ro .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.