"Stoica va pleca de la Steaua", a declarat Gigi Becali, din cauza rezultatelor slabe ale echipei si pentru ca nu e agreat de anumite persoane din conducere.

"Mihai Stoica mi-a zis: <<Pleaca Roni, eu l-am adus, rezultatele nu sunt imbucuratoare, eu plec impreuna cu el. Eu imi asum increderea pe care mi-ai dat-o. Cum mi-ai dat incredere si putere maxima si cum m-am laudat cand am avut rezultate, acum la esec, plec si eu>>. El nici nu e agreat acolo, de anumite persoane.

El putea sa ramana din punctul meu de vedere. Pleaca acum, dar nu a fost dat afara. Nu e niciun fel de alta discutie. El va ramane prietenul meu. Singurul lucru care l-am rugat a fost sa ramana un colaborator, un consultant, pentru ca el cunoaste fotbalul. Si sa ramana si un fel de scouter la Steaua", a spus Gigi Becali la GspTv, potrivit MEDIAFAX.

Becali a marturisit ca Mihai Stoica nu mai crede in sansele Stelei de a castiga titlul in acest sezon. "I-am zis ca daca o sa castig campionatul, vreau sa vina din nou inapoi. El a zis ca nu mai avem cum sa castigam campionatul. O sa vada ca Gigi Becali e puternic", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.