Fostul sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) Vasile Avram si omul de afaceri Sorin Terbea raman in arest, in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins cu majoritate recursurile celor doi fata de masura arestarii preventive dispuse de Tribunal, potrivit MEDIAFAX.

Vasile Avram a dat o declaratie in fata celor trei judecatori de la Curtea de Apel, procurorul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) apreciind ca acesta nu a fost sincer nici in aceste declaratii, nici in cele date duminica, la Tribunalul Bucuresti, si ca incearca astfel zadarnicirea aflarii adevarului.

Procurorul a depus la dosar doua documente, respectiv ordonanta de invinuire a lui Vasile Avram, dintr-un alt dosar, privitor la fapta de fals in acte sub semnatura privata, precum si ordonanta de invinuire a fostului sau aparator, avocatul Adrian Penciu. El le-a spus judecatorilor ca aceste documente dovedesc faptul ca Vasile Avram a incercat in acest fel sa zadarniceasca aflarea adevarului in ancheta penala privind faptele de luare de mita de care este acuzat.

Fostul sef al CCA, Vasile Avram, si omul de afaceri Sorin Terbea au fost arestati preventiv duminica, de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar in care sunt acuzati de luare si, respectiv, dare de mita. Decizia a fost contestata de cei doi la Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.