Pugilistul jamaican a declarat ca isi doreste sa il invinga prin KO pe Lucian Bute, apreciind ca experienta sa constituie un avantaj in fata romanului.

Cu siguranta as prefera sa nu se ajunga la decizia arbitrilor-judecatori. Pentru ca nu stii ce se poate hotari. Sunt concentrat asupra meciului si cu siguranta as prefea un KO. Vad multe lucruri la jocul lui Bute, de care pot profita. Stim care sunt atuurile sale si care ii sunt slabiciunile." a declarat Johnson, potrivit adevarul.ro .

"Vrem sa eliminam lucrurile pe care el le face bine. In mod sigur experienta mea reprezinta un avantaj. Cand te uiti la palmaresul sau, nu vezi pe cineva care m-ar invinge. Am vazut ca a avut probleme in unele meciuri. Trebuie sa stii cum sa te lupti cu cei de la cel mai inalt nivel si simt ca acolo sunt eu. Abordam meciul cu aceasta atitudine si simt ca voi castiga", a spus Johnson.

Meciul dintre Bute si Glen Johnson se va disputa pe data de 5 noiembrie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.