Patronul ros-albastrilor vrea sa apeleze la o firma de detectivi particulari care sa monitorizeze atent activitatile extrasportive ale fotbalistilor.

"Degeaba platesc manageri daca jucatorii mei isi fac de cap in timpul liber. O sa ii sun eu din 10 in 10 minute in fiecare noapte sa vad daca sunt acasa. Ce sa fac?!", se plangea Gigi Becali, dupa ce-a aflat ca trei stelisti au petrecut cu lautarii inaintea meciului cu Sportul de duminica, 0-0, scrie sport.ro.

Narcis Raducan a spus ieri ca momentan merg pe incredere, insa daca jucatorii nu inteleg de vorba buna, atunci vor apela la o firma specializata care sa-i supravegheze.

In urma cu ceva timp se vehicula in presa ca si viata personala a fotbalistilor de la Dinamo va fi atent urmarita de un grup de detectivi particulari, pentru a evita excesul petrecerilor invaluite in aburi de alcool


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.